fredag 15 juni 2012

Forest Hotell idag

Gick upp tidigt och kokade kaffe men frukost blev det inte hemma idag eftersom jag skulle vara på hotellet kl 06 för att just fixa frukost till gästerna.
Sigge och Frej fick följa med och Sigge blev så lycklig när vi körde in på gården, han fick vara på kontoret och Frej fick stanna kvar i bilen. Ville inte lämna dem ensamma tillsammans ännu, man vet aldrig med 2 hanhundar ihop som inte har hunnit umgås så länge.

Förmiddagen var solig och varm men på dan drog ett ruskigt åskoväder över oss och regnet vräkte ner. Sigge stackarn var livrädd för åskan och tordes inte ligga ensam på kontoret så han fick flytta in i bilen ihop med Frej och det gick bra.
Efter att ovädret hade dragit förbi så blev det soligt och riktigt varmt så hundar i bil var inte någon bra kombo, de fick bägge två flytta in på kontoret igen.



Jobbade till kl 16.00 och åt en god Pizzabuffé som Kula och Tobbe hade fixat till kvällen.

Skönt att komma hem och inte behöva laga middag, hällde upp ett glas rött och satt och filosoferade, på tv var det ju bara fotboll som jag inte är så intreserad utav. Hundarna kunde äntligen koppla utav efter att ha varit stressade utav åskvädret.



Hade besök av rådjursbocken ute på ängen och lyckligtvis så hade jag hundarna inne då.




En riktigt vacker kväll men jag var för trött för att göra något, satt mest och gäspade framför datorn så det blev tidigt i säng även i kväll.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar