lördag 10 mars 2012

Lördag 10 Mars...

Vaknade med en sprängade huvudvärk och ont i hela kroppen, till och med fingrarna värkte. Löste melodikrysset som var bus enkelt idag och ringde sen Margareta och berättade att jag inte kunde jobba i kväll. Känns jätte taskigt när man har lovat och vet att det är kort om folk men nu sa kroppen ifrån.Släpade mig iaf ut för att åka och handla och tanka bilen. Ute var det kanon väder med strålande sol och takdropp och 0 gradigt på termometern, hade varit så mysigt att vara ute en stund men det var lika bra att gå in och bara vila.
Lagade åtminstone en ordentlig middag som blev Chevregratinerad kycklingfilé med fänkål och päron samt periljeslungad potatis till.
Kvällen fördrevs i soffan halvslummrandes tittandes på Melodifestival finalen, för engångs skull tyckte även jag att det var rätt låt som vann.
Kändes som om jag hade blivit överkörd av en vält eller nåt för hela kroppen ömmade och gjorde ont så det var bara att krypa ner under täcket och försöka sova. Blev dock väckt strax innan kl 01 av en glad Curtan som hade kommit hem från kalas hos kusin Göran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar