lördag 2 mars 2013

2 Mars


En kall och vacker morgon -26 grader på termometern.


Sista frukosten tillsammans med Evve för denna gång, sportlovsveckan är redan slut och idag är det avresedag.
Innan vi åkte mot Kiruna var vi förbi hos Kjell för att låna lite glykol eftersom varningslampan för kylarvattnet lös. Evve fick träffa Loppan, Smulan och Tiffany

Svängde in till Ishotellet i Jukkasjärvi där vi även träffade bror Nisse.


I kyrkan...




Eftersom vi hade gott om tid så åkte vi till Frasses och åt innan det var dags att åka till flyget. Hade precis hunnit checka in Evve och skicka bagaget när hela flygplatsen blev utrymd på grund av att vi alla som befann oss i byggnaden började hosta, det var något läckage förmodligen från ventilations systemet. Brandkåren kom och gick igenom lokalen och de vädrade ut medan vi satt i bilen och värmde oss. Tillslut fick vi iaf komma in och kunde gå genom säkerhetskontrollen.

Något försenat vinkade jag av Evve när hon gick ombord på flyget, min stora tjej som kan resa ensam, kommer att kännas tomt när hon inte är kvar här.
Efter att planet var avisat och hade lyft åkte jag till Doris och tog en fika innan det var dags att sätta sig i bilen för färden hem. Snön yrde och blåsten drev så vid möten var jag tvungen att stanna för sikten var lika med noll men bara att ta det lugnt och köra försiktigt. Var hemma vid 23 tiden hos en glad Frej och Smilla som hade fått vara ute på eftermiddagen när Kati hade varit här och släppt ut dem. Vad skulle man göra utan alla goa vänner som hjälper till.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar