lördag 9 mars 2013

9 Mars

Hade tänkt mig en sovmorgon eftersom det är lördag men så blev det inte eftersom Farbror Frej behövde ut, han klarade till och med att ta sig ner för trapporna själv. Kallt som attingen när solen var på väg upp, termometern visade -29,9 isande kalla grader när jag kom ner i köket.


Ont och ömt i ryggmuskulaturen med en massa ömma knutor som jag då själv inte kan komma åt så jag messade Johanna om hjälp och hon kom med massagebänken under armen till undsättning. Så skönt med  en riktig knådning. Dessvärre är det inflamerat så det blir väl till att knapra lite antiinflamatoriskt några dagar. Men det som inte dödar det härdar sägs det ju.
Var till butiken och handlade och började fixa middag som idag blev ugnsbakad lax med tomat och örtsås med pressad potatis till. Enkelt och gott med dessa färdiga såser från Abba.

Temperatur skillnaden denna dag har varit stor, i morse -29,9 och på eftermiddagen endast -6, tycker det har varit mycket av dessa temperatur svängningar denna vinter.

Kvällen tillbringades i soffan för att titta på melodifestival finalen och ja, vad ska man säga om spektaklet inte riktigt i min smak något av det även om vinnarlåten "You" med Robin Stjernberg nog tillhörde det bättre. Lustigt nog så är det nog bara "gubbarnas" En riktig djävla schlager som har fastnat i skallen och den jag blir gladast av är Bananens Copacabanana :)

Smilla softade på som vanligt och låg mellan mig och Frej och sov gott.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar