torsdag 3 maj 2012

Torsdag 3 Maj

Solen sken så vackert men stördes av små snöflingor som dansade på strålarna, man ju blir ju nästan deppig av allt snöande snart. Det dröjde bara en kort stund innan solen helt försvann och snön började vräka ner...




Ja, ja inte mycket att göra åt vädret. Passade på att ringa och prata med min handläggare på Arbetsförmedlingen och skickade även ett mail till Pajalabostäder för att undersöka om det är möjligt att hyra en lokal här i byn.

La kött i saltlake för i morgon ska Magnus röka kött i sin nya rök kåta och jag får hänga in lite för rökning där.
Förmiddagen gick jätte fort med allt pyssel så det var dags att slänga i sig lite lunch och åka till Fritids för att jobba några timmar.
Idag bakade vi egna pizzabullar till mellis och det uppskattades av kidzen.

Dagens vårtecken var 2 Sädesärlor här hemma på gården samt en Storspov som kämpade i den kalla nordanvinden.

Var ute och mätte stövvelskaften när jag pulsade i snön till komposten för att slänga min första kompostpåse, stövvlarna var fulla med snö så uppskattningsvis har vi ca 50 cm snö kvar på backen.
När jag ändå var ute och klev i snön och blöt om strumporna så passade jag att ta in renköttet som har hängt på tork i ladan. En säck med ved hämtade jag också innan jag gick in för att mysa resten av kvällen och laga middag som idag blev köttbullar och potatismos.

Eftersom Ishockey VM börjar i morgon så är Let´s Dance flyttat till i kväll så kvällen avslutades framför tv:n

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar